1. 2. 2008

Čo je to za študentský život?

Tí z vás, ktorí ste študovali alebo ešte študujete na vysokých školách: viete si predstaviť štúdium bez serióznych párov? On a ona držiaci sa za ruku, patriaci k sebe rok, dva roky, celé štúdium?

Zdá sa, že na amerických univerzitách už s tým majú problém...

Malú omrvinku tohto som zažil. Jeden z mojich spolužiakov bol až do uši zaľúbený do jednej medičky. Akoby spolu chodili, vlastne seriózne spolu chodili, ale boli spolu oveľa menej, než by bol býval chcel. Stále študovala. Sú dve možnosti: buď ten vzťah nebrala tak vážne ako on alebo to lekárske štúdium bolo až také náročné už vtedy.

Najbiednejšie sú na tom mladé levice typu spomenutého už aj v odkazovanom článku. Serióznu známosť si nenašli počas štúdia kvôli hromade učenia a keď prišli do praxe, nenájdu si tiež nič, lebo nemajú pre samú prácu čas. Nakoniec vezmú, čo sa namanie alebo zostávajú single. Odtiaľ sa berú názory, že levy neberú inteligentné levice. Brali by - aj ja jednu mám :-) - len tie levice nevystihnú správnu chvíľu.

Merci beaucoup za internet, ten dáva šancu aj tým (levom i leviciam), čo zaspali na štarte. Len nesmú naraziť na brutálneho úchyláka.




3 komentáre:

Pecosita povedal(a)...

juj, no a teraz mam co robit? sice som nestudirovala medicinu, ale zjavne som zaspala dobu a teraz...hmmm...vzahy na pracovisku to asi nebude to prave orechove, s klientmi tiez nie...

...tak mi zostava ten net?

germa povedal(a)...

normálne som rada, že som ulovila toho môjho samca. Podobný problém ako pecka máme s jedinou. Dokelu, našťastie už nie som mladá.

Lev bez hrivy povedal(a)...

Pecosita: Nuz, medzi klientmi, najma takymi, ktori uz prestali byt klientmi, sa mozu najst dobre tipy (pravda, ak nepracujes v ubytovni pre bezdomovcov). Ale ja na internet nedam dopustit...

Germa: Vsak on sa nejaky samec pritrafi, snad nerobi v takom meste, ako bolo v Laskach jedne plavovlasky :-)