5. 7. 2007

Vŕtacia prítomnosť

Len toť predvčerom som bol levom mierne postihnutým cudzím vŕtaním... a dnes som bol pôvodcom rachotu ja. V rámci presunov v byte sme sa s levicou zhodli na potrebe novej zásuvky. Elektrika bola natiahnutá, len trebalo zásuvku namontovať. Len čo začala obstarožná HILTI sekať do steny, ozval sa rázny klepot na rádiátorové rúry. Keďže pokračoval aj dlho potom, čo sme dosekali, fantázia sa mi rozbehla a vymyslela tieto vysvetlenia:
  1. Dotyčnému pretiekli po všetkých úpravách v dome nervy a už neznesie ani sekundu vŕtania. Zvuk príklepovej vŕtačky ho dostáva do amoku, ktorý neodoznie len tak ľahko a už vôbec nie rýchlo.
  2. Dotyčný potreboval opraviť radiátor a už niekoľko dní čakal, kým niekto bude vŕtať, aby aj on mohol robiť rámus. Keď už je rachot, tak to využije.
  3. Dotyčný sa domnieval, že sa organizuje anonymná build-metalová kapela s obsadením príklepová vŕtačka, kladivo a cirkulárka. Snažil sa urobiť konkurz, škoda, že ho nikto nepočúval.
Alebo je nejaká iná možnosť?

5 komentárov:

luna povedal(a)...

:)))
Možno vyklepával morzeovku.Si chcel pokecať,ako ide robota :)

femma povedal(a)...

možno len chcel, aby už aj jemu konečne niekto závidel, že prerába byt :-)))

sas povedal(a)...

mozno ti moreovkou oznamoval,aby si neprestaval, ze mu to dobre robi :))) alebo ta dokonca pozyval k sebe,aby si si prisiel zavrtat aj k nim :)))

ostrovanka povedal(a)...

u nas je jedna suseda, co klepe na radiator vzdy, ked je hluk...
a tiez s casovym posunom, tak si myslim, ze si mysli: ked nemozem spat ja, nebudete ani vy :)

Lev bez hrivy povedal(a)...

Dobre napady, vdaka.