19. 7. 2007

Leto. A čo na to čuch, chuť, hmat a najmä zrak?

Páčila sa mi dnešná Germina úvaha na tému vzťahu teploty a sexuálneho chtíča. Pripúšťa, že by to mohlo štimovať až na pot, pot a ešte raz pot.

Do veľkej miery s ňou súhlasím. Poväčšinou je ťažko predstaviteľný kladný vzťah k potu svojho partnera. Možno som úchylný lev, ale poznám niekoľko výnimiek, z vlastnej skúsenosti. Nebolo veľa levíc, do ktorých tesnej blízkosti by som sa dostal, teda až tak, že by som musel ich pot riešiť. Z levíc, s ktorými som prevádzal vodorovné cvičenia dvojíc, mi vyslovene vadila aróma potu jedinej. Chuť je v pohode, neutrál... a na dotyk to závisí od okolností. Celkovo mi to vychádza tak, že keď už som bol z niektorej levice na vetvi (a to levy skutočne často nebývajú), tak pot problém nebol, dotyk bol príjemný.

MOJA levica je v tomto prípade úplný extrém. Keby ste vedeli, ako krásne jej voňajú trošku spotené vlásky...

No ale poďme od potu ku bežnejšiemu javu, ktorému sa nevyhne žiaden lev, ktorý nie je slepý. Davy levíc na ulici ukazujú svoje vnady. A to je ono! Kvôli tomu my levy milujeme levo, pardon, leto!

A levice to vedia. Ony sa nielen ukazujú, ony sa rafinovane odhaľujú, tu viac, tu menej, tu tričko posunú, tu si vykasajú nohavice tak, aby sa ukázala krivka svalu, tu sa zabudne na podprsenku a objavia sa štuplíky a vlnivé pohyby, krivka šije a pazuchy sa otvorí a zase zvinie, pologule sa vrtia v tesnom objatí látky a občas vybehnú, oči sa privierajú pred slnkom a nie je ďaleká predstava, že to privretie je slastné... jednému levovi by sa z toho zakrútila hlava.

Len nech je pekne teplo, aby sa oči mohli napásť. Jeseň a zima budú dlhé.


8 komentárov:

motýľ povedal(a)...

lev, ja s tebou dokonale suhlasim a vedecke prebadanie je podla mna spravny navod :))) pot milovaneho tela je uplne ze skvela vec a rajcuje ma. tak co mam na nu pritom fukat fenom?

germa povedal(a)...

preboha motýľ, ešte aj fén ?! Jasné, vám chlapom sa to musí páčiť v lete to rajcovanie na ulici, ale čo my ženy?!

Lev bez hrivy povedal(a)...

motyl: fenom by si ju zohrial - otazka je, ci by si ju aj rozohrial :-)

germa: ved sa nerob... rovnako ako pekne zeny aj pekni chlapi sa radi predvadzaju :-)

motýľ povedal(a)...

Erare humanum est!
Tak mi to odpustite, pomylil som si fen a ventilátor.

Lev bez hrivy povedal(a)...

Jaj ventilator, to je ina kavicka... ochladi, pot odpari. Nedostane sa vsak do miest, kde je koza na kozu, pripadne koza na hrud.

Pecosita povedal(a)...

sa mi paci tato tema :))

lemuel povedal(a)...

"Davy levíc na ulici ukazujú svoje vnady."

Nojo, to je jeden z dovodov preco v lete nerad chodim von (teda okrem toho hnusneho tepla) a uz vobec nie na kupalisko. Citil by som sa ako vegetarian v masiarstve. :)

FanaticGay povedal(a)...

Sorry ale musim trochu otvorit oci germe. Germus zlatko jako ze co vy??? Minulle sme z lotou sedeli v meste na nejakom ovocnom chladenom drinku a okolo nas islo par levov, ved oni presne tak isto rafinovane ukazuju zasa tie svoje vnady...
A obaja s lotou ze - vpravooo hlad! Sak kukaj poriadne...