15. 7. 2010

Trochu upírskej osvety

Chcete vedieť, čo dobrého som čítal v poslednej dobe? Na knihu nevydalo, keďže sa nemôžem povaľovať na pláži - ach, ako závidím tým žirafám, hrochom a antilopám... to slnko mi pije krv.

Takže som sa aj v čítaní uspokojil s iným pitím krvi. Konkrétne s Riddickovou recenziou knihy Súmrak (Twilight).

V skutočnosti, pri zarátaní diskusie ide o recenziu celého fenoménu a zároveň o prehľad prejavov fanúšikov, ktorí sa normálne stavali do radu, aby sa následne mohli Riddickovi vyzvracať do diskusie. No nenormálna pecka. Ak sa nájde niekto, kto ma číta a zároveň nesleduje Riddickov blog, odporúčam mocným revom.



4 komentáre:

dusoft povedal(a)...

uz som sa tam dostal cez zmienku v google buzz a ta diskusia, to je ozaj strasna zabava. esteze si to autorka neberie osobne.

Riddick povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
Riddick povedal(a)...

díky za reklamu, Lev :-)
zvládam to celkom dobre. ak ma nedajú zabiť tie cice čo vymysleli tie slová o strachu zo smrti pre človeka, ktorý siahne na Meyerovú... ;-)
a to si ešte nevidel, čo sa dialo na Facebooku... linkovali ma stránky Knihy a Milujem knihy!, ktoré majú dokopy vyše 120 tisíc fanúšikov - tam ma trhali baby na kusy :-D vyše 300 komentárov dokopy. ale našlo sa mnoho rozumných aj pobavených. čistý výsledok + 28 nových fanúšikov blogu ;-)

Lev bez hrivy povedal(a)...

Mno, dobré sa chváli samo a táto recenzia mala riadny drajv, do riti, drahá Bella! :-)