27. 5. 2008

Blueska nebude vôbec nadšená

... ale dnes musím o politike.

Idem sa vybúriť, lebo som si neopatrne zapol De Facto. Krajcer, Lipšic a vicepriemer Čap-Čap sa práve bavili o afére, v ktorej podľa všetkého ožrana podpisoval Raf-Raf.

Čap-Čap sa najskôr vyjadril o tom, ako vážne sa berie ospravedlňovanie v exekutíve a v podstate sa s Lipšicom zhodol na tom, že v parlamente je to oveľa voľnejšie a nemalo by byť.

Potom Lipšic konštatoval, že šéf slovenského pašaliku Paška by mal vyvodiť dôsledky, že veď si predsa môže dať prehrať neprerušený celodenný záznam z bezpečnostnej kamery a keď tam ožran nebude, tak tam prosto nebol.

A čo na to Čap-Čap?

Že je tu tvrdenie proti tvrdeniu a že s kamerou sa dá prešvenknúť, triky... to je ale čapy. (Keď sme boli malí, tak sme zo zábavy veľakrát rýchlo za sebou hovorili "čapy".)

Nasledujú dve myšlienky.

Prvá: Som si temer istý, že pracovníci pašaliku si už na pokyn šéfa dôkladne prehrali všetky inkriminované pásky a bohužiaľ nikde ožrana nenašli. Lebo keby ho boli bývali niekde našli, tak by to už šéf pašaliku víťazoslávne prehral na veľkej show-tlačovke a priemer by zase metal hromy a blesky na sprostituované SME. Takto majú líniu obrany len v rečiach.

Druhá: Ale neprekvapilo by ma, keby po nejakom čase prišli so sfalšovanou páskou aj s ožranom pri papieroch. Ak sa tak stane, pamätajte, že tu ste to už čítali. :-)

Uff, je mi lepšie. Sorry, Blueska.



4 komentáre:

germa povedal(a)...

ty si ešte schopný pozerať DeFacto? uáááááááááááááááááá

Lev bez hrivy povedal(a)...

Priznávam, zapol som to neopatrne. Myslel som si, že to zvládnem, ale po troch minútach som sa naštval, prepol to a levica mi dávala sedatíva.

Anonymný povedal(a)...

Je neuveriteľné, ako týmto národom vôbec nič nepohne... Ale vlastne pohne: zas stúpnu preferencie ožranovi.

Blueska povedal(a)...

:o))
Aha ho, a ja že čo sa mi tak minule štikútalo. Je Ti odpustené, potešil si ma aj tak :o)