29. 1. 2008

Rozladenie s levicou

Nie s tou "mojou životnou", s úplne inou. Kedysi som myslel, že by mohla byť, ale len tak troška.

Spoznal som ju ešte počas ZŠ. Bola kamarátkou mojej sestry a bola mi vcelku sympatická, i keď bola dosť zvláštna. Ťažko sa to popisuje, zvláštne vyzerala, zvláštne reagovala...

Počas VŠ som ju raz náhodou stretol a z náhodného stretnutia sa o pár dní vykľulo kino. Práve vtedy som bol bez levice a tak mi jej spoločnosť prišla veľmi vhod.

Počas jednej prechádzky sa medzi nami rozprestrelo ticho. Niekedy sa hovorí, že ticho vo dvojici môže hovoriť za viac než akýkoľvek hlasný hovor. Toto hovorilo. Bolo prázdne. Viac sme spolu nerandili.

Dnes ma facha zaviedla do firma, kde ona pracuje a to mi ju vlastne pripomenulo. Asi pred mesiacom sme sa náhodou stretli v potravinách a horko-ťažko sme dali dokopy minútový rozhovor. Boli sme totálne rozladení. Nie v zmysle nálady, ale ako dva nástroje, ktoré kedysi spolu trochu ladili, ale každý je dnes naladený trochu ináč.

Napríklad mne to ladí s mojou životnou levicou. :-)



2 komentáre:

germa povedal(a)...

veru tak, niet nad dobrý výber:)

Blueska povedal(a)...

Presne toto rozladenie mám na mysli, ak stretnem nejakého muža, novú tvár, alebo v tom horšom prípade mi ho niekto "tajne" prihrá a neladíme spolu. A potom mi každý vraví, že preberám a ja som z toho zúrivá.
.
Niet nad levie, či mačacie, či iné, pradenie v dvojici :o)