3. 9. 2010

Štandard slovenských realitných kancelárií

Vlastne by sa dalo povedať, že je to už stokrát omletá téma. Realitné kancelárie na Slovensku sú dlhodobo terčom kritiky s hlavným motívom asi takýmto: nič neurobili, ale zobrali kopu prachov bez práce.

Niečo predsa len urobili aj v tom najdrnejšom prípade. Našli ľudí ochotných nechať sa oškubať realitnou kanceláriou. Takpovediac zrelých na otrhanie.

Prečo to píšem? Lebo si to chcem uchovať pre seba a levíčatá, aby sa raz, za 25 rokov dal porovnať dnešný stav s budúcou realitou. Už asi nebude nikde visieť tento inzerát, takže si z neho i vyberiem pár teplých slov:

Ak hľadáte nehnuteľnosť , vklude sa mi zverte do rúk. Vaše vysnívané bývanie Vám pomôžem pohľadať, bez stresu.

Nehnuteľnosti pripravujeme každému na mieru.

Dostanete od nás vždy len aktualnú ponuku!!!

Dohodnite si osobné stretnutie v našej kancelárii a pri dobrej kávičke vyriešime Vaše bývanie (nemusíte vyhľadávať medzi inzerátmi ktoré sa stále opakujú alebo obvolávať nehnuteľnosti a zistit že sú už vlastne neaktuálne o to sa postarám ja. Váš čas je drahocenný! Využite ho pre seba!

Kontakt: Henrieta Lukovicsová - +421905/565 167, henrieta.lukovicsova@remax-slovakia.sk

Kancelária : RE/MAX Happy, Vajnorská 98/H, oproti plavárni Pasienky v ZORA Centre, 100m od Polusu.

Chcete kúpiť, predať prenajať , poradiť sa od toho sme tu !! Neváhajte a zavolajte a dohodnite si osobné nezávazné stretnutie Sme tu pre Vás!!!!

Spočítajte chyby pravopisné a typografické... a to je prosím pekne jedna z tých "lepších" realitných kancelárií, Remax.

Ale stavím sa, že sa nájde niekto už temer zrelý, čo povie: "Veď nemusia vedieť písať, hlavne, že vedia chodiť v nehnuteľnostiach."

Áno, stále je na slovenskej savane dosť dozrievajúceho ovocia.


1 komentár:

Riddick povedal(a)...

no hnus, velebnosti! :-)