27. 10. 2008

Slepačie pokrytectvo

Asi si už nespomeniete na môj minuloročný povzdych na tému Telerána na Markíze. Ako aj tam v diskusii naznačil Maroško, asi jediným riešením je vyhýbať sa podobným reláciám.

Dnes som opäť urobil chybu. Snáď ma ospravedlní aspoň trochu fakt, že som celý víkend televízor ignoroval a chcel som sa popri raňajkách dozvedieť, čo je nové. Správy ok, počasie ok, šport ok.

Nevypol som to a to bola tá chyba.

Zabrali slávne slepačie duo Hospodárová & Dlhovlasá Bruneta s Výrazným Chrupom. Áno, pravdepodobne presne to, čo som spomínal vtedy. Dokonca D. B. s V. Chrupom je práve tou slávnou odborníčkou na bulvár. Dobyla nový, doteraz nedobytý vrchol pokrytectva.

Rozoberali anketu organizovanú rakúskymi bulvárnymi novinami Neue Kronen Zeitung. Vraj o najnervnejšiu (?) celebritu roka v Rakúsku.

Odborníčka D. B. s V. Chrupom sa pritom vyjadrila v takom zmysle, že je od bulváru otrasné, čo všetko publikuje, aké ankety... veď to je pre tých ľudí, tie celebrity, tých prominentov, jednoducho pre každého je nepríjemné, keď ho strčia do bulváru a ešte v takej súvislosti.

Že Harabin je ministrom spravodlivosti? Prosím vás... Markíza kritizujúca bulvár ho v pokrytectve tromfla.


4 komentáre:

Maroško povedal(a)...

Veď to je jasné! Kto (z tzv. celebrít) pri takom spôsobe informovania ešte nie je nervákom, bulvár z neho svojím prístupom nerváka zaručene spraví...

germa povedal(a)...

to je kto tá bruneta?

Lev bez hrivy povedal(a)...

Ani neviem ako sa D. B. s V. Chrupom vola. Len je to taka vyrazna maska, ze si ju pamatam. Vraj specialistka na bulvar. Ked sa vynara spoza rohu, najskor ide chrup, potom dlho nic, potom vlasy a zvysok hlavy. Jedine ked tesne pred vynorenim zabrzdi, vtedy sa vynoria len vlasy. Vies co? Premoz sa, kukni si raz Telerano, urcite ju spoznas - a zapamatas si :-)

Blueska povedal(a)...

Lev, prečo si robíš zle a kukáš Teleránaaaaa