20. 6. 2008

Keď zvieratá utekajú z topiacej sa lode...

Nielen potkany. Aj líšky. Utekajú z bývalej silnej vládnej strany.

Úprimne povedané, nikomu, kto dnes opúšťa SDKÚ-DS, sa nedivím. Spôsob, akým sa na čele drží Zombierinda, je smiešny a smutný zároveň.

Ale Liška je špeciálny kus politika. Aj keby sa zabudlo na golfový exces, jeho bezzásadovosť je do neba volajúca. Keby sa absencia zásad dala merať, tak jedna líška by bola príliš veľká jednotka na každodenné používanie, pre bežných ľudí by bolo treba používať predponu mikro-.

Liška sa vraj nemôže zmieriť so spôsobom preregistrácie členov strany v Bratislave, kde vedenie rozpustilo všetky miestne organizácie.

K tomu iný člen (zatiaľ na palube), Frešo: „Preregistrácia členov prebieha podľa stanov, za ktorých zmenu hlasoval aj Juraj Liška.“

Toto je za všetky komentáre. Prečo sa neozval vtedy, keď sa rozhodovalo, prečo nehlasoval proti?!

Označiť ho za potkana by bolo urážkou všetkých hlodavcov. Je to proste Liška.




4 komentáre:

germa povedal(a)...

a určite už čaká pod nejakým stromom na tučnučký kúsok syra :)

Anonymný povedal(a)...

takym liškam by mali zamedzit preskakovat z nory do lepšej nory,potom by stiahli chvost

Lev bez hrivy povedal(a)...

Germa: Otazka vsak je, kto bude tym blbym havranom. Myslim, ze zasoby mliecnych vyrobkov budu este dlho pod spravou sucasnych mliekarov, takze aby neumrela od hladu, bude treba konat s nimi.

Lev bez hrivy povedal(a)...

Severka: Preliezanie tu vzdy bolo a bude. Len sa cudujem tym, co maju teraz lepsie nory, ze tam taku prelietavu lisku pustia (ak ju pustia).