30. 6. 2007

Skladačka v nabytkárskom supermarkete

Prestavujeme s levicou pracovňu. Zhodli sme na tom, že pod tlačiareň a scanner by sa hodila jedna konkrétna polička od Kampradovcov. Kúpili sme. Napriek neobhrabanosti mojich pazúrov mi poskočilo srdce, lebo aj pre leva je radosť zložiť dobre navrhnutú skladačku.

Menšou radosťou boli 2 vady na povrchovej úprave. Jednu po skompletovaní zakrytú iným drevom by sme rozdýchali, ale po objavení druhej levica zavyla zarevala a zavelila: "Zpátky do trenek!" V tomto prípade to znamenalo zase všetko zbaliť do krabice a tradá do obchodu reklamovať.

Chlapík bol profík. Pozrel, spýtal sa, či poličku chceme vymeniť, po kladnej odpovedi poslal elektrónmi pokyn do útrob skladu, za pár minút dorazila nová krabica.

No, nová... v skutočnosti vyzerala už párkrát otváraná a ukázalo sa, že nastáva vyššia úroveň skladania. Z dvoch čiastočne vadných balení sme skladali jedno neporušené.

Nevydalo, z dvakrát dvoch kusov jedného dieliku v dvoch krabiciach boli až tri vadné. Museli doručiť ešte jednu krabicu. V nej sa našiel ukážkový kúsok. Tak sme to skompletovali, krabicu nám zabalili a tradá domov.

So skladačkou základnej úrovne sa zahrám až zajtra.


6 komentárov:

palculienka povedal(a)...

tak toto poznàm, hlavne ked pre nieco ides takych 200 km, ako my zvykneme a potom je to porùchané :)
ale vies co je najsamlepsie? ked si poskladàs cele bureau a potom ti neprejde cez dvere do miestnosti :))
ten vyraz "spàtky do trenek" sa mi velmi pàci :))

Maroško povedal(a)...

A teraz si predstav, že tú poličku poskladáš 4OO km od Kompradovcov a potom zistíš chybu! Preto i pre iné v tomto obchode nenakupujem. Iba ak švédske guľky. Tie môžem zreklamovať na mieste.

Lev bez hrivy povedal(a)...

No ano, 200 km, 400 km, to je o nicom daleko. Nahodou mam stastie, ze byvam v meste, kde sidlia miestni Kompradovci, takze reklamacia nie je az taka brutalna.

I tak to je cca 2x15 minut cesty, benzin a cas straveny tam. Levica bola so mnou a uzivali sme si to skor ako srandu.

Kotbular som este nezral, vcera bol rad ako v Polsku na maso, takze sme maso skrmili inde.

germa povedal(a)...

v Tom obchode je najlepšie kupovať len sarapatičky:)
Čo sú to švédske guľky?

Lev bez hrivy povedal(a)...

Švédske mäsové guľky = köttbullar.

germa povedal(a)...

aha, ďakujem za odpoveď