28. 6. 2007

Hyeny hodujú...

... tentokrát sa jedna konkrétna Hyena hostí na mŕtvych spevákoch. Ona sa hostí ... a kráľ zvierat zostane bez kusa mäsa?

Kurt Cobain a Freddie Mercury sú v inej kategórii ako Peter Fiala. V úúúúplne inej. Niektorým to však nedošlo. Len tak je totiž možné, že Peter Fiala je pochovaný tam, kde je.

Ak ste boli na cintoríne v Slávičom údolí v Bratislave a trochu ste sa pozerali po hroboch významných Slovákov, viete o čom hovorím. V oblasti, kde jedno veľké meno strieda druhé, medzi vedcami, hudobníkmi či hercami, ktorí celý život makali a niečo znamenali, je možné naraziť aj na hrob Petra Fialu, ktorý tam je ako päsť na oko.

On za to nemôže. Pozostalí. A snáď aj správa cintorína - keď sa pošuští...



5 komentárov:

germa povedal(a)...

Kto je Peter Fiala?!

Lev bez hrivy povedal(a)...

Presne takuto reakciu som ocakaval od mnohych, ked som o nom pisal. Vcelku neznamy priemerny spevak, ktory sa vyznamenal len tym, ze zomrel snad este skor ako Jiri Wolker - ale ten na rozdiel od neho uz nieco hodnotne za sebou zanechal.

Vsak si precitaj u Hyeny.

Inac: pusti si niektory den hudobnu stanicu Music Box - obcas od neho ide nejaka pesnicka. Aj Forza sa snazi este z toho vytrieskat, co sa da...

Anonymný povedal(a)...

vzdy lepsie, ako ked spieva kittner :))) je vsak fakt, ze ten nie je mrtvy...on bol len dvornym holicom neboheho rezesa, takze vlastne... predsa len niekto zomrel :)))

Lev bez hrivy povedal(a)...

No ze spominas Kittnera... prave vcera som kukal ci na Music Boxe nahodou nejde nejaka dobra pesnicka. Prepol som a po par sekundach levica zavrcala, ze co to je za debila. Vravim:
"Kittner, spievajuci kadernik, toho nepoznas?"
"Doteraz som nemala to 'potesenie'. Prepni to."

sas povedal(a)...

fakt uz som davno nepozerala M-box, musim obcas zaspominat. vzdy sme sa so segrou sulali, ked davali kadernicky klip, alebo Precitaj list,xixixixi...to je taky stupidaak,
cheche...ked kraca v tom kozenom kabate a kozenych gatiach, tak sme sa rehlili, ze to bolo pocut do susedov
kittner, to je pojem :)))))))))))))))
Inak mas pravdu, toho fialu zacali davat, az ked zomrel-stupidita tiez