22. 2. 2010

Novodobá žiadosť

Čítal som si Riddickove pochvalné slová na adresu Jozefa Kariku. (Na krst asi neprídem.)

A pod postom som objavil takýto diskusný zápot súvisiaci s Facebookom:

"Už som poslal žiadosť o priateľstvo."

To za mojich mladých čias nebývalo, o priateľstvo sa veru nežiadalo... :-(

P.S. Leda ak krstného otca. :-P


5 komentárov:

Riddick povedal(a)...

Teda, Lev o mne píše! :-D
No jo, no... po dlhom čase som sa zlomila a šla tiež do jamy levovej (bez urážky;-) fejsbúkovej.
Hlavne sa snažím propagovať svoje písomné výlevy a úplne surovo sa priznám, že mi ide o nájdenie nových čitateľov pre blog. Všetci sú dnes na fejsbúku, tam zabíjajú čas, aké by bolo lepšie miesto na hľadanie? Horšie je, že čítať niečo iné než cudzie statusy sa im veľmi nechce... No, uvidíme časom.

Lev bez hrivy povedal(a)...

Ked je o com (pisat)... ;-)

Nejde o to, ze Facebook alebo co... sam ho nemam a som rad, kedze cas mozem zabijat i inac. Mna zaujala ta konkretna formulacia diskusneho prispevku. Je to cisto technicka vec, ked clovek vie, o co ide, ale nezorientovany (starsi) citatel moze byt v soku. :-)

Riddick povedal(a)...

hej, môže. navyše, tento konkrétny dotazovateľ je podľa všetkého mladý chalanisko... skoro ešte chlapec. takže iná generácia ako my :-)

w-abt povedal(a)...

Lev Nikolajevič, škoda že tam na fejsbúku nie si, poslal by som ti žiadosť o priateľstvo.. K Anete málokedy chodím, mal by som sa polepšiť, ale tá fantastika mi akosi nejde. Ja som skôr za jednoduché, skôr technické sci-fi :)

Riddick povedal(a)...

wabt - som rada každému čitateľovi, aj keď príde len občas :-)
no veď ja mám tiež rada sci-fi. trochu problém s tým príliš technickým, tam už sa občas strácam. hlavne ak autor bazíruje na podrobných popisoch. čo som to... hej, Alastaira Reynoldsa som raz čítala poviedku a nešlo mi to :-) zdalo sa mi, že mu jednoducho nerozumiem.