7. 1. 2010

Zbabelec planetárneho rozmeru

Že Slovensko poslalo Írom darček, už museli všetci leví čitatelia počuť alebo čítať. Nie je možné byť na slovenskom internete, o televízii nehovoriac, a nevedieť. Dokonca i CNN a BBC po takom špeku skočili.

(A ktovie či Al Jazeera nezaradí Slovensko do vzdelávacej rubriky.)

Bavili sme sa predvčerom (keď sa to prevalilo) a včera (keď toho u nás na sviatok boli plné médiá) s levicou o rôznych aspektoch. Pýtala sa, že prečo Kaliňák mlčí. Vravím, že podľa mňa preto, že na tomto sa nedajú získať žiadne, ale fakt žiadne kladné body. Keď sa stane nešťastie, môže sa pred slovenskými kamerami pretŕčať, ľutovať pozostalých, hromžiť na postup z čias predchádzajúcej vlády, ktoré hneď, ale okamžite dá do poriadku... ale teraz nič. Od tohto treba dať ruky preč, toto smrdí politickou samovraždou.

Zbabelec. Planetárneho rozmeru, keďže i blamáž je v podobných rozmeroch. Dokonca zrušil i tlačovku o nehodovosti, lebo je isté, že prakticky všetky otázky by boli o trhavine.

(Možno s výnimkou STV. Haj hou.)

Megazbabelec. A slovenské telivo sa na jar či v lete zase zdvihne a hodí Kaliňákovi a jeho kamošom hlas. Toto telivo si zaslúži, aby naňho dravce poľovali.

P.S. Tak Al Jazeera to má zatiaľ ako správu. Výroba vzdelávacieho programu predsa len trochu trvá...

Žiadne komentáre: