16. 9. 2009

Riešenie záhady "medveď alebo nehoda?"

Dnes v TV novinách na Makríze (posledný príspevok č. 16) investigatívny reportér Janko Tribula priniesol príspevok o pánovi, ktorému v nemocnici dávali do poriadku zdevastovanú tvár. Prišiel k tomu tak, že išiel na bicykli a... už ho len zašívali. Nepamätá si.

Sú dve pracovné verzie toho, čo sa stalo. Polícia to celé vyšetruje ako dopravnú nehodu. Ale jeho žena, lesník i ďalší sa domnievajú, že mohol prísť pod ranu medveďovi. Presnejšie medvedici, ktorá vraj v okolí vodí mladé.

Tak čo to bolo? Obyčajný pád z bicykla? Alebo medvedia brutalita?

Polícia si už dva týždne láme hlavu.

Mám pre ňu riešenie. Základom je odfotiť poškodeného. Fotografiu potom treba poslať pánovi Labašovi. Ten podľa fotografie vypracuje posudok ako lusk a určite so stopercentnou istotou určí, či je vo veci nejaká laba alebo nie.


3 komentáre:

Riddick povedal(a)...

hehe, neviem, kto je pán Labaš a nevidela som tú reportáž, ale toto je definitívny dôkaz, že Janko Riťula bol zase nie že mimo misu, ale aj mimo lavóra :-D
ujo možno išiel trochu neskôr z krčmy, čo je dôvod, prečo si nič nepamätá - alebo sa jednoducho zrigal z bicáku, na čo vytuhol a na Markíze je z toho kauza!!! ROOOFL!

Riddick povedal(a)...

a vôbec, tak mi napadá... nemohol to byť aj lev????
:-D

Rori povedal(a)...

No ale keby to dali p. Labasovi tak by sa mohlo stat, ze zisti ze islo o samozbitie a za to dostane 2 roky vezenia...