11. 3. 2008

Robil som vysušeného bezďáka

Mal som dnes oblečený jarný kabát. Cestou z obeda som sa asi niekde obtrel, takže som ho mal trochu špinavý. Nič skvelé, ale stane sa.

Šiel som okolo veľkopredajne potravín. V diaľke som zahliadol známu levicu. Vybral som sa k nej, že ju pozdravím. Keď už som bol bližšie, všimol som si dve veci.

Rýchlo som zistil, že tú levicu som nepoznal, nebola to ona. Navyše sa k nej privinul nejaký mladík, tvorili spolu pekný pár. Začali sa bozkávať, jar je jar.

Usmial som sa a decentne odvrátil pohľad. Nasmeroval som ho konkrétne do okna veľkopredajne. Kukal som na fľaše s alkoholom.

"To musíte na ten chľast myslieť stále? Keby ste radšej išli robiť," povedala okoloidúca babka.

Usmievať som sa neprestal. Totižto tú babku som si vymyslel, ale keby náhodou vtedy okolo nejaká išla, presne tak som jej mohol pripadať.



7 komentárov:

germa povedal(a)...

našťastie nebol nablízku sex shop:)

Lev bez hrivy povedal(a)...

Ked to uz spominas, pravda je taka, ze bol! Na moju leviu dusu, to si nevymyslam! :-)

germa povedal(a)...

a chceš mi tvrdiť, že si sa pozeral na fľaše?! No toto:)

palculienka povedal(a)...

lev, keby sa to posudzovalo len podla spinavého kabàta, ti poviem, ze tu by bol kazdy druhy bezdàk :)

Lev bez hrivy povedal(a)...

Germa, akurat dnes som opat siel okolo a pred onym sexshopom postavali dve levice v bielych plastoch s brutalnymi prsiami, vyzerali ako predavacky na cigaretke. Keby som sa na ne pozeral s takym usmevom ako vtedy na tie flase, asi by na mna vysiel nejaky ochrankar... :-)))

Lev bez hrivy povedal(a)...

Palculienka, nejde len o spinavy kabat. Ale aj o upreny pohlad do vykladu s flasami a usmev, ktory som mal vycapeny na tvari. Notas v raji. :-)

Anonymný povedal(a)...

Jar je skutočne tu a s ňou prichádza Nový rok.