9. 8. 2007

To bola levica!

Prednedávnom som sa zamýšľal nad pôžitkami, ktoré mi poskytuje leto.

Ja samozrejmé, že podobne sú na tom aj ďalší obyvatelia slovenskej savany. AIFovi sa nechcelo pohnúť na zelenú, Grga si dokonca otvoril kanceláriu na kúpalisku počítajúc s tým, že obchodných partnerov budú viac zaujímať zvodné levice než odhľadovanie Grgovho kmínenia.

Dnes ráno som mal ďalší z radu týchto zážitkov. Na zastávke so mnou čakala neskutočne dobre formovaná levica, v normálnych šatách, ktoré ale veľa napovedali, navyše s dlhými mihalnicami. Nastúpili sme do toho istého busu. Vystúpili na tej istej zastávke. A znova čakať na prípoj.

Nemám rád cigarety a levice fajčiarky nemusím. Ako sa vzápätí ukázalo, táto medzi ne patrila. Myslíte, že to jej kvality u mňa znížilo? Výnimočne nie.

Nezapálila si na zastávke, ako to robia mnohé hoviadka. Odišla pekných pár metrov ďalej, presne ako zákon a slušnosť káže. V hlave to teda vymetené nemá. Ešte keby mala toľko sebakázne, že prestane fajčiť...

... nejaký iný lev si to s ňou môže pekne užívať. Ja sa len pozerám a fantazírujem. Mne moja levica stačí.


4 komentáre:

sas povedal(a)...

Tak mi napadlo, ci by si ziral aj keby levica(bezhrivova)bola pri tebe?
Ten moj lev, ked spolu ideme, si ine levice nevsima.tak sa mi to zda take farizejske, lebo ked s nim nie som, asi aj on si obzera..
citala som taku knihu, vraj muzi maju zakodovane v mozgu,ze musia sirit svoje geny, a preto stale okukuju "vhodnygeneticky material". Ibaze od doby neandertalskej uplynulo uz vela vody a slnko vela x zaslo za hory, takze v tych vasich hlavach sa to uz mohlo dovyvijat tak normalne, bez obav, kde zanechat svoje geny. Ale vy si to asi schvalne pestujete,ked to este v mozgu ma miesto i teraz :)

Lev bez hrivy povedal(a)...

Urcite by som neziral. Asi by som si ju vsimol, mozno by som dokonca s mojou levicou prehodil par slov o tej druhej. O tych genoch som pocul aj ja. Ako pravy lev to cele vsak nepovazujem za farizejske, skor mam prirodzene vysvetlenie - s vlastnou levicou po boku ostatne blednu. Neznie to lepsie? :-)

pluto povedal(a)...

sas, preco ti to nedochadza? ON ked ide s tebou, nema dovod si vsimat druhe,lebo ty si ta jeho spravnacka a naj. ked idu chlapi sami tak sa len tak pozeraju ako ty na regale v obchodoch, ze aha aky je tovar :-DDD co na tom farizejske?

lev, znie to fasa :-D

murphy povedal(a)...

pluto má pravdu, sas,
keď nechcem nakupovať, pretože mám toho doma dostatok, neznamená to ešte, že popred výklady obchodov budem šprintovať s čelenkou šľahnutou cez oči (aby som náhodou nevzhliadla na pekne naaranžované iné veci). Podstatné je, že sa len pokochám pohľadom a nevleziem do obchodu.